Onsdag

Då var det plötsligt onsdag igen! Och skolan är i full gång.
Just nu sitter jag med datorn i knät sittandes brevid emma som också har sin dator i knät, känner teknik data nördar. Jag sa ju att jag skulle ladda upp bilder från slottsskogen, men vid det här laget vet ni ju att jag inte är så bra på att göra saker när ja ska de. Så de kanske kommer upp senare eller aldrig jag vet inte riktigt om jag kommer ta upp kamera och väl sätta mig med det.
Idag slutar jag iallafall tidigt, så det kanske blir hem och sola i det underbara vädret!
Aa

Sunday

Nu var det ett tag sen jag skrev, men lov är lov och då ska man ta det lugnt.
Jag har varit med kompisar och firat födelsedagar och haft väldigt många och goa sovmorgonar.
Nu skall en kriminalnovell skrovas klart och lämnas in. Storyn är klar men jag har för lite känsla för min smak. Så Det är finslipning som skall göras, sen skall den lämnas in.
Imorgon blir det slottsskogen med ett gäng goa människor, vi skall ha picknik och förhoppningsvis grilla! årets första grillning blir det för mig då.
Nu skall jag förska bli känslig och få ner det i text, men jag skriver väl imorgon och förhoppningsvis en bild från dagen :)

Aa

sunshine

Det är verkligen vår ute idag! Tog med mig kameran ut och satt med Findus på altanen, vilket resulterade till några bilder.
Fångade Findus när han luktade på blommorna.


A-dag

Idag är det omprovs dag i skolan, jag hade ett matteprov som jag gjorde. Det var exakt samma prov som jag gjorde då ja inte klarade det. Men jag hoppas det gick bättre denna gången, nu har vi äntligen fått våra datorer, de är silvriga istället för svarta men jag tycker nästan de silvriga är snyggare. Datorn är underbar att handskas med så jag är skit glad för den.
Nu blir det till att plugga till matteprovet jag har imorgon och sen skriva på ett naturkunskaps arbete.
Aa

Födelsedag!

Idag är det min dag! och ericas då min lilla halvtvilling som aldrig låter mig glömma att hon är 16 timmar äldre, När vi gick i sexan och kom på att vi fyllde år på samma dag och samma bb så blev vi väldigt glada och firade födelsedagen med att köpa presenter till varandra. Vi kännde inte vaarandra så bra men vi skapade snabb kontakt och från och med då så har vi haft en underbar vänskap.
Det är ju alltid så att jag går upp före min familj, och likaså var det idag. Men när ja stod inne på toaletten och skall hoppa in i duschen tittar mamma in och säger "va gör du uppe!" "gå och lägg dig igen". Jag ville ju inte säga emot så det var bara att pallra sig till den goa sängen igen och krypa under täcket, men hon kan ju inte förvänta sig att ja ska kunna sova. Men här ligger jag iallafall med datorn i knät och hör hur de gör iordning min frukost. Jag hoppas bara jag hinner duscha osv innan ja ska dra mig till skolan för att äntligen få en dator.
Nu blev det brådis men vi hörs!
Aa

En bättre söndag

Veckan som kommer skulle vara den jobbigaste veckan på länge, jag skulle ha 8 olika prov och inlämningar. Men nu har jag bara 2 inlämningar och en redovisning. Så nu har jag lugnat ner mig lite och kan fokusera på redovisningen för att försöka få mitt Mvg.
Aa

Lördag & Söndag

I går åkte jag in till Göteborg för en shopping tur. Jag fick med mig lite saker hem, men inte jämförelse med alla saker jag provade.

Idag skulle jag ha pluggat matte eftersom jag har ett prov imorgon, men detta kapitlet var inte det enklaste. Med andra ord jag fattar ingenting så det är ju inte så lätt att plugga på något man inte fattar så jag har gjort detta
Planterat lite lavendel och vår blommor, men jag borde ha suttit med det här
Så det sista man gör på en söndag är att plugga för att sedan gå upp på måndag morgon och göra samma sak..
Aa

Äntligen Fredag!

Idag har det varit en ganska lugn dag, jag skrev mitt naturkunskaps prov som har flyttats från och till men nu är det äntligen gjort. Sen väntade jag på ella, vi skulle sticka och boka handledarkurs men när vi kom till körskolan hade de stängt.. Men sen sa vi, vi sticker och köper ben & jerrys sen åkte vi hem till ella och la oss på balkongen i solen och jag måste säga att det var otroligt skönt att känna den varma solen mot huden. Nu blir det plugg som gäller för att slippa allt nästa vecka så ja kan njuta av min dag!
ellwis.blogg.se
Aa

Måndag

Idag har det vart en ytterlig konstig dag. Hela dagen har kännts fel, men den slutade bra iallafall. Jag gick hem till min underbart fina vän Anja! och pratade och lagade mat och massa sånt mys. Sen förhörde hon mig på naturkunskapen, jag har prov imorgon i det och känner mig ganska säker men det finns fortfarande vissa saker som är lite oklara men det skall nog ordna sig.
Imorgon blir det överaskning hem till bror för han fyller år, så det blir tårta och mat + massa presenter. Och om en vecka är det min tur att bli ännu ett år äldre!
Nu skall jag återgå till pluggandet..
Aa

Ledig!

Idag är jag ledig och det känns underbart. Men något som var mindre underbart var när man tog sinova mot förkylningen och fick en allergisk reaktion. Ansiktet sa poff och mina läppar oj oj oj. Man kunde ju ha undrat va jag hade gjort med dom men nej det var bara en allergisk reaktion.. Nu blir det film och piggelin.
Jag har hopplat upp datorn till tv i vardagsrummet och just nu när jag sitter och skriver sitter min katt och stirrar på tv för att det rör sig och han tänker anfalla... 
Findus på jakt!
Aa

RSS 2.0