Dörrklocka

Usch o fy!! jag, mamma och pappa kom hem och gick in och vi hade bara hunnit till köket så ringde de på dörrklockan, ingen där och ingen person i närheten. Lite scary typ men men vidare.

Imorogn skall jag tälta med alla fina tjejor, vi drar ut till någon ö och grillar osv.
Jag får en chans att testa min nya sovsäck + madrass ;) 

Idag köpte jag ett nytt regnställ och en ryggsäck till frankrike, får väl se ifall det blir något regn men det tvivlar jag på..
Kortfattat och bra kände jag att detta inlägget blev! Nu blir det en film och sen skall jag och findus soova!
Aa

Elände ledde till shopping

I allt elände har jag shoppat lite, hm hade väldigt fina saker på rean för en gångs skull. Så det blev några plagg därifrån bla klänningar och bikini osv.
Annars så har detta sommarlovet inte riktigt varit som jag tänkt mig, klart det har haft sina underbara stunder men jag önskar det hade varit mer. Många gånger man suttit hemma och i eftertanke så känner man fan varför satt jag hemma varför hörde jag inte av mig till någon.. Man kan ju vara efterklok somsagt.
Nu lagar jag lasagne till la familla så jag får återgå till det.
Aa

Värsta dagen

Detta har nog varit den värsta dagen i mitt liv och jag kan inte säga något om den mer än att den har varit den värsta.. 

Aa

En del av uppväxten har slutat

I onsdags var jag och kollade på sista delen av harry potter och dödsrelikerna.


Den var otroligt bra precis som alla de andra filmerna, jag fällde en liten tår i slutet men skrattade i slutet.
Det måste ha varit det knäppaste slutet någonsin men det är ett sånt slut man vill ha men det såg väldigt roligt ut.
Sommarlovet har gått otroligt fort, det känns som om man inte hunnit med någonting. Det är cirka en månad kvar och det känns sorgligt men i slutet åker jag till Frankrike, så det blir nog ett bra avslut!
Aa

2011

bilden är tagen av min syster.
Nu har jag slutat jobba, hade min först sovmorgon idag men nej findus ville absolut inte att jag skulle ha sovmorgon för 7.20 imorse skulle han gå ut.. 
Jag har tagit lite bilder under sommaren, dock inte så många gånger med min egna kamera så jag har inte så mycket bilder men här kommer några iallafall som inte är redigerade.

Äntligen sommar!

Nu börjar man äntligen känna av att det är sommar men den värmen som är.
Anledningen till att inte lagt upp ett inlägg på ett tag är att jag har jobbat och hittat på en hel del annat, men jag skall försöka bättra mig. Imorgon skall jag ut med tre mycket fina vänner som jag inte sett sen början på sommarlovet, så vi ska dra ut och grilla vilket skall bli mycket kul hoppas jag bara slipper ännu fler av de där jobbiga myggbetten..
Nu är det bara cirka en månad kvar tills jag och ella (ellwis.blogg.se) åker till Frankrike och någon gång där i hervan skall jag åka med syrrans sista tur till Polen (hon jobbar på stena) så då blir det nog spa och mycket mys!
Ha det så jätte bra tills nästa inlägg kommer upp  ;)
Aa

RSS 2.0