läxor läxor läxor

Nu var det några dagar sedan jag skrev ett inlägg, men det har varit så mycket i skolan på sistonde att man inte hunnit med. Nu sitter jag här med en fysiklabb som skall göras och en artikel i engelska som ja ska hitta och summera. Så det blir väl en kväll men läxor igen då.
Igår kom mamma hem med jordgubbar så vi åt först jätte god mat och sedan blev det efterrätt med jordgubbar och glass! Underbart gott!
Imorgon har jag sovmorgon och sedan på onsdag är det studiedag! Skall bli riktigt skönt, var inte så länge sen vi hade lov men man behöver sånna här dagar någon gång i veckan då man bara glömmer skolan och hittar på något roligt. Jag skall vara med två underbara kompisar, och vi skall göra belgiska vofflor, med frukt och glass på såå gott är det! så det är något ni måste prova.
Aa

Work out

Idag har det vart en bra dag, dålig dag, konstig dag. Allt på en gång kan man säga. På idrotten körde vi handboll, mitt gamla place, det gick bra tills 1 min innan vi sluta så kände jag mig jätte illamående. Jag fick springa till toaletten och spy, det var ju inte det jag hade tänkt mig precis. Men om man inte ätit så bra så får jag skylla mig själv, men inte nog med att jag hade idrott i en timme, jag åkte och gymmade 1 h och 45 minuter. Nu e jag lite trött och måste plugga matte. Så det blir till att sätta sig med de nu sen blir det natten för min del.
Aa

Om mig själv

Tänkte berätta lite om mig själv och hur jag är, blir bättre som ett inlägg för jag skulle inte få plats i en presentation.

Jag går 1 ring på gymnasiet, teknik samhällsbyggande arkitektur. Jag är jätte nöjd med mitt val av inriktning men ofta är det perioder då det är så mycket så man inte hinner med och perioder då det inte är något och man nästan blir stressad över att man inte har något att göra. Men klassen jag hamnat i är en underbart härlig klass, många spralliga, charmiga och extremt gulliga människor. Jag har fått en hel del nya vänner som ja känner mig trygg med. Jag har spelat många sporter när jag var mindre men det var ingen som föll mig i smaken för efter några terminer slutade jag och provade på något nytt. Jag har även gått i konst för det är något jag gillar att göra, att skapa med färg och form. Men nu fokuserar jag på skolan och vännerna, så det har blivit så att jag hamnat på gymmet som de flesta andra. Känns skönt då man kan åka iväg och träna, ta ut sin ilska genom att pressa sig mer och mer för varje gång. Jag älskar sport, man får springa va sig och jag känner mig fri, men jag gillar inte påtvingade aktiviteter. Då man tävlar serriöst, visst det är roligt men då alla är där och skrattar tillsammans och har roligt tycker jag bättre om. Mitt humör är mycket upp och ner, jag kan vara väldigt glad samtidigt som jag kan bli sur nästa sekund, det varierar och ddet beror mycket på det som hänt under 2010 och in på 2011 men jag har bestämt mig för att 2011 skall bli ett bra år, jag skall vara en bra person som är aktiv och inte sitter inne och sover hela dagarna. Jag skall fokusera mycket på skolan för att få de betyg jag vill ha. Jag skall umgås med vännerna och hitta på nya saker. Jag jobbar även som en lokalvårdare, det är inte det bästa jobbet för kroppen och jag jobbar tidigt på morgornarna på helgerna. Men lönen jag får är mycket användbar, jag kan hitta på saker och behöver inte oroa mig över att ja inte har några pengar.

Aa


Nytt

Då var jag igång igen!
Haft en blogg tidigare men tröttnade lite på sidan så tänkte testa någon ny.
Men tänkte lägga upp en bild så ni får en bild om hur jag ser ut :)
Aa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0