Finally!

I'm back! 
Det var ett tag sen det blev ett inlägg but here i am finally! 
Hängde med underbara B1, aka ella. Så nu sitter vi i hennes säng med datorerna och fixar.
Jag är en sån person som bara ser ljusa sidor i alla årstider, och julen är en utav de bästa! Jag älskar snö,mys och alla tända ljus. Den gemenskapen du har med familjen på julen, bara älskar!
På tal om julen så har jag hittat de vinterkängorna jag vill ha! är helt såld, så nu väntar jag på att de ska komma in och sen får det bli kallare väder! 

Aa

Sunday

Var på tjejmiddag igår hos grannen kan man säga. Det blev inte riktigt en tjejmiddg när 2 killkompisar kom dit. 
Det var iallafall skratt och glädje, gick hem vid halv ett.
Sedan var det upp igen halv åtta för att åka till jobbet, så nu resten av dagen planerar jag att ta tag i lite novell skrivande och göra pedikyr + ansiktsmask innan skolan imorgon. Känner verkligen att jag behöver ta hand om mig själv lite, alla mina naglar är ojämna för de har gått av vid olika tillfällen så har jag inte haft ork eller tid till att ta tag i det. 

Aa

Sunflower


Idag är det sensommar väder! solen skiner och det är varmt! 
Min solros som jag hittade för några veckor sedan har äntligen slagit ut. Så det blev fram med kameran för att ta lite kort och här är resultatet. Jag är ju då inte så bekant med photo shop men jag försöker lära mig så tills dess så är det orginal bilder som kommer upp.

Aa

School


Sitter på studiepasset i skolan, ibland är den här timmen ovärd. Speciellt när man slutar halv fem i eftermiddag..

Igår städade jag min klädkammare med en vän och gud vad rent det blev, det såg ut som andra världskriget innan och nu är golvet fritt!
Aa

RSS 2.0