Onsdag

Tiden går fort, sommarlovet har vart igång nu ett tag och jag älskar de goa sovmorgornarna även fast jag vaknar av mig själv ganska tidigt. Idag blir det ett kort inlägg för jag är ganska trött och har lite ont i huvudet men jag har iallafall varit och tränat med en underbar vän och sen har jag vinkat av min syster som går på första veckan på stena line och nu blir det att ta det lugnt och jag hade tänkt att jag skulle se några gamla avsnitt av greys anatomy.
Ha en underbar onsdag!
Aa

Behöver sol

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg. Och under den tiden har det hänt en del, jag slutade skolan tog första doppet i havet o.s.v. Jag har tagit det lugnt nu den förts veckan och försökt sova ut och bara ta det lugnt.
En av mina närmaste vän gick ur nian med, så jag gick på hennes avslutning för att se henne gå nedför den trappan jag en gång gick nedför. Jag hade köpt en fin liten bukett som jag gav henne.
Jag har även varit ute med en annan nära väns båt med en annan mycket fin vän. Så fick vi bensinstopp mitt på havet, som tur var hade vi en extra dunk med bensin med oss. Annars hade vi fått paddla med en paddel tillbaka vilket var en bit. Men det var en del av äventyret så man kan inte klaga.
Jag tycker allt det har kunnat vara lite mer sol, men icke. Jag som tänkt bli brun iår vilket inte lär hända som det ser ut nu. Men vi hoppas ju alltid på bättre väder så det får allt ta och komma snart.
Time for me to sleep, sleep tight!
Aa

RSS 2.0