Trouble

Även fast jag har varit sjuk mestadels av denna veckan så har den vart grymt skön! Haft sovmorgon alla dagar och legat i sängen alla dagar för att bli frisk. Går till skolan på torsdagen och är sedan ledig på fredagen! Missade dock ett prov i tisdags men skall plugga järnet nu tills på tisdag då jag får göra det. Så jag hoppas på bra betyg.

Igår när jag skulle uppdatera mobilen så avslutas det plötsligt och så står det en återställning måste göras, då måste jag ställa om hela telefonen till fabriksinställningar. Vilket jag då vägrade så jag satte i simkortet i min gamla vän herr sony ericsson och så gick jag till 3 idag. Men såklart var det bara att återställa den vilket den underbart snälla killen på 3 gjorde åt mig ^^ Så gick jag hem med en helt tom mobil satte i den i datorn igen och synkronisera så poff var allt där igen förutom alla appar.. och det orkar jag inte ens gå in på..
Jag började kolla på filmen Sanctum nu på kvällen och efter 50 minuter var jag tvungen att stänga av, jag vågade inte kolla ensam mer på när alla dog..
Nu skall jag sova ut tills imorgon så ni får ha det underbart!
Aa

Sunday

Nu var denna veckan äntligen slut..
I fredags var jag med mamma en sväng till varberg och så kika vi in på ge kås en snabbis och sedan panduro outlet. Jag fick köpt lite små saker som är bra att ha. Men jag har känt mig halv kass de senaste dagarna så jag och mamma var inte så värst pigga men vi fortsatte vårt äventyr till mammas kompis Anne som är massör osv. Så mamma fick akupunktur och jag fick massage och ja kan ju säga att det verkligen behövdes för jag var så stel i musklerna.
Jag har även köpt nya kuddar till sängen så nu sover jag som en prinsessa! Jag sov hos underbara Bella lördag till idag med Malin, dom fick sig ett gott skratt när jag somande och så säger Bella : Jaha vad skall vi göra nu då?
Så ligger ja där o säger i sömnen: sparaar och både Malin och Bella säger vadå sparar? Då vaknar ju jag och säger jag drömde om kemilabben.. Snacka om att ha skolan i huvudet hela tiden.
Jag som trodde våren kommit, men när jag tittar ut efter att ha sovit pga att jag är sjuk ser jag snön som faller.. Jag som länktar till våren då allt blommar ut, då man kan gå ut och ta fina bilder.. Men nej moder jord tycker inte det är dags för det ännu...
Aa

life makes a turn

Tankarna far fram och tillbaka. Jag vill bara vara hos min närmaste kompis och krama om henne och säga att allt kommer bli bra. Livet är inte enkelt och det kommer aldrig att vara det, men måste det verkligen vara såhär svårt! För mig är livet en enda stor gåta soma aldrig får att lösa, hur man än vrider och vänder på det.
I onsdags var jag och pluggade med underbara erica (http://www.bloglovin.com/m/1763420/195620890/fb) skrev bland annat på min kriminialnovell. Vi åt också thai och snackade om allt som vi varit med om den senaste tiden. När jag kom hem sen på kvällen var mitt huvud helt slut och jag gick o la mig en timme, när jag vaknade sen och reste mig upp ramlade jag bara ner i sängen igen. Huvudet bara snurrade och jag kunde inte stå på benen. Jag lyckades förflytta mig från sängen till tvn men sen när jag skulle gå tillbaka till sängen böjde jag mig ner för att bära upp katten när jag reste mig upp blev allt svart och snurrigt och om inte pappa stått bakom mig skulle jag ramlat baklänges och slått i huvudet i golvet. Imorse när jag vaknade var allt borta men sen senare på dagen började jag få ont i huvudet igen och må illa så vi får se hur jag mår imorgon..
Ursäktar för dåligt upplägg med bilder men jag är så dålig på att ta upp kameran nu för tiden..
Aa

A lot

Oj oj oj!! busy busy vecka som gäller nu!
Tisdag: skriva kriminalnovell
Onsdag: Träffa en kompis som ska hjälpa mig lite med novellen
Torsdag: Fira en kompis genom fika och sedan hjälpa min syster med jobbet
Fredag: Åka iväg med mamma
Lördag: Jobba och sen  sova hos underbara Bella
Söndag: VILA!
Får se hur jag mår efter denna veckan, men det skall nog gå bra.
Jag vill ha sommar nu så ja kan ta med mig kameran och få härliga sommarbilder, klart jag kan å ut nu med men har helt enkelt inte orken.. Så nu får allt sommaren komma!
Aa

Very tired

Nu har jag varit och tränat! en och en halv timme, så nu är jag jätte pigg samtidigt som jag är lite trött i kroppen. Annars idag låg jag på golvet och kolla på film och somna, det resulterade med att ja slog huvudet i vardagsrumsbordets ben... Imorgon är det skola igen jag slutar kvart i fem så det blir till att gå och lägga sig tidigt och försöka sova så mycket jag kan. Natti natti alla fina människor!
Aa

A night out with the girls

Igår drog jag ut med de bästa tjejorna och åt på jensen och sedan kollade vi på hur många lingon det finns i världen.
Kvällen var grymt lyckad, dock att den inte började bra när det blev fel på tåget så det va 55 min försenat och sen när vi äntligen hoppat på ett annat tåg var vi försenade till jensen där vi bokat bord, men det var ingen fara så vi åt go mat och var mättna och belåtna. Sen tog vi spårvagnen ca 100 meter till 4 gott där det blev ngr kilo godis, vilket vi inte räknat med och mitt kilo står fortfarande kvar knappt rört på köksbordet. Sen var det spårvagnen och vandring till bergakungen. Filmen var väldigt rolig och hade ett bra budskap, och jag gillar inte svenska filmer men denna tyckte jag faktiskt var bra. Filmen innehöll komedi, "romantik" sorg och glädje, även fast jag inte tycker man skall göra filmer med människor med ett handikapp som folk sedan skall sitta och skratta åt  så tycker jag att de har mest fokuserat på att göra replikerna roliga så man tänker inte så mycket på att de är lite annorlunda, budksapet är att alla människor är lika mycket värda och att alla kan och alla måste få en chans.
Aa

Time just disappears

Dagen började med matteprov, det kändes ganska okej så jag hoppas resultaten blir bra! Sen var det hem vid 10 i 4 och fira far på hans födelsedag! Det känns som om det är fredag för mig och klockan bara tickar och tickar och det blir allt senare och senare.. Önskar att tiden gick lite långsammare så man fick ut mer av dagarna men den turen har man ju inte riktigt..
Aa

...

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag h.a.t.a.r matte just nu! Vi har prov imorgon på linjära funktioner och då får man välja den siffran om man vill och sen välja den parentesen eller den andra om man vill, jag förstår inte det rimliga i det.. Jag får väl fortsätta att plugga så får vi se hur det går imorgon..
Aa

A day off!

Min vän malin säger att ja var tvungen att ha skrivit ett inlägg innan klockan nio, så nu sitter jag här.
Idag har ju jag varit ledig då förutom 20 minuter imorse då de var utvecklingssamtal, det gick väl bra ja har inga problem att höja mig i betyg om ja ger lite extra. Sen har jag varit och tränat, och gud va jobbigt det var musklerna var helt slut! Men sen åkte jag hem och lagade mat, det blev lax med pressad potatis och kall sås.
Ikväll börjar även Desperate housewifes!! happy face! Skulle ha pluggat matte idag med men jag har inte hunnit med det så får väl klämma in det någonstans ikväll.
Aa

Confused

Asså ibland blir man så förvirrad. Först så skulle alla 1.or få datorer och plötsligt en dag får alla datorer förutom de som verkligen behöver dem.. Teknik och media har blivit lidande men så sa dom att nej ni kommer aldrig få datorer och nu jo ni kanske skall få datorer... Kan dom inte bara bestämma sig någon gång..
Idag har det varit en lång och tråkig dag, jag har varit jätte deppig och trött. Men nu är ja äntligen hemma och tar det lugnt och dagen imorgon kommer vara ännu bättre för då skall ja bara på ett utvecklingssamtal och sen är jag ledig resten utav dagen!
Nu blir det Gooodis och fiiilm hihi  jag som skulle träna och få "figur" nu till sommaren.. Känner att ja fuskar lite med godsakerna.
Aa

A new day begins tomorrow

Ibland är jag galet dum, tog bilderna på muffinsarna med Ellas kamera som nu är hemma hos Ella. Så det blir inga bilder på dem idag men de och receptet kommer upp snart om jag kommer ihåg det!
Imorgon blir det skolan igen, kvart i fem slutar jag vilket jag inte ser fram emot! Men efter det blir det träning som gäller! Vi får väl se ifall jag hinner knappa in ett inlägg imorgon om jag inte är för trött.
Aa

Okänd Ella Dag

Idag var underbara ella( ellwis.blogg.se ) varit hos mig och hjälpt mig att göra min header! Och vi har även tagit portätt av varandra , ett utav dem ser ni i headern. Vi har bakat chokladmuffins också som det kommer upp en bild på senare när de är klara i ugnen då dyker det även upp ett recept på dem.
Åh, se en sån fin bild ella tog på mig... Jag är som en prinsessa! Och detta är såklart skrivet av aella själv..
Aa

Wrong way

Jag kan ju säga att jag fick mig ett  gott skratt för dagen, åtminstone det som är kvar av den. Kan inte riktigt berätta hela historien men ja kan berätta att det inte handlar om mig. Men en förälskelse  som blev helt åt ett annat håll, haha kluring där. Nej men det är ju så mycket roligare om man upplevt sakerna än att man läser om dem eller någn säger det till en.
Förövrigt idag har jag varit flitig, jag har jobbat och städat mitt rum bakat äppelkaka och den blev mums! Så nu är jag lite smått trött så det blir väl till att sova nu då och imorgon väntar en ny dag med nya upplevelser!
Aa

Mallan brallan

Ligger i malins säng med datorn i knät och svarar på "omdömena" eftersom vi har utvecklingssamtal på tisdag.
Idag har dagen varit okej, har vart lite borta och trött men annars har den varit som en helt vanlig dag.
Min klass har ett sånt bra intryck på våran svenska lärare, idag fick hon ett skrattanfall och det slutade med att vi fick sluta tidigare!

Aa

Life is not always easy

Jag känner mig så duktig att varje gång ja sätter mig o pluggar så somnar ja varje gång med boken i handen.
Imorgon är det fysikprov som gäller och det är ganska lätt bara men vet i vilken ände man skall börja i.
Nej nu får jag återgå till mitt pluggande..
Aa

Måndag eviga måndag

Måndag är inte min favorit dag!
1. vå går i skolan från 8.25 till 16.45
2. Vi har nästan bara matte hela dagen
3. Man är helt slut när man går därifrån
Jag kom hem idag och la mig i sängen tog inte 5 minuter innan jag somnade. Drömde lite konstiga drömmar men nu är jag vaken igen. Och inte sätter jag mig och pluggar, det orkar jag absolut inte. Jag hoppas dagen imorgon med sovmorgon blir bättre.
Aa

Sunne

Nu sitter jag hemma hos underbara ella ( http://ellwis.blogg.se/ ) skall sova här för imorgon bär det av till Sunne med alla underbara tjejor! Det skall bli så jäkla kul!
Men det blir till att gå upp runt 4 för att sedan ta bussen som går kl 6. Jag kommer vara som en zombie..
Jag kommer nog ta en hel del bilder imorgon så på söndag kommer det upp ett inlägg!
Aa

Studiedag

Studiedag idag då! Jag vaknade efter en stunds sovmorgon, klädde på mig och gick sedan gatan ner till Sofie där också Malin väntade. Vi hade tänk och plugga lite men i slutändan var det kameran som var framme och vi hade någon eller några timmars av skratt och glädje. Denna dagen behövdes, finns så få sagar som denna kvar. Men jag fick iallafall skrivet på engelska presentationen som jag skall ha på fredag så det känns skönt.
Men imorgon börjar verkligeheten igen det känns sådär för jag hade gjärna stannat kvar på denna dagen ett tag till. Men här kommer lite bilder som togs idag iallafall!

RSS 2.0